Druga donatorska utrka naziva “Sreća za sve” održat će se ove nedjelje, 18. listopada. U Lučici Strožanac u Podstrani dijelit će se startni brojevi, a sam start je predviđen u 10 sati.

 

Radi se o utrci u kojoj se natječu vlasnici sa svojim psima, ali ne postoji bilo kakva obveza utrkivanja već je u redu i obična šetnja. Osim toga, dobrodošli su svi ljudi koji žele podržati ovu akciju.

Organizator naglašava da se cijeli događaj organizira uz poštivanje svih propisanih epidemioloških mjera.

Donacije na startu, doniraju se novac, hrana i rekviziti za pse

“Sreća za sve” je akcija u organizaciji salona za kućne ljubimce “Barby” iz Podstrane, u suradnji s Planinarskim društvom Perun. Cilj akcije je prikupiti donacije za “Kninske njuškice – udrugu Berata”. Svi prikupljeni prilozi doniraju se spomenutoj udruzi koja skrbi za velik broj napuštenih i ostalih pasa. Predloženi iznos je 50 kuna, no svaki sudionik akcije može donirati iznos u skladu sa svojim mogućnostima, a u obzir dolaze hrana za pse i rekviziti za pse.

– Lani smo pokrenuli ovu akciju na koju se odazvalo 15-ak vlasnika pasa, a ove godine već je 40-ak prijavljenih, što je sjajno. Svi oni koji nam se žele priključiti mogu to napraviti prijavom na broj mobitela 098 904 98 32.

Nakon što sudionici akcije krenu iz Lučice, prolaze označenom planinarskom stazom preko padina Perun, a sam cilj je predivna hrastova šuma na Perunu.Osigurani hrana, voda i iznenađenje za pse

Za sve sudionike nakon ovog događaja predviđen ručak, a bit će dodijeljeni simbolički pokloni i medalje – kazala je nama Barbara Uđbinac dodajući da će u hrastovoj šumi švedska tvrtka Husse imati štand na kojem će dijeliti hranu i vodu za prisutne kućne ljubimce, a osigurali i jedno iznenađenje.

U nedjelju se očekuje savršeno vrijeme, stoga ne razmišljajte, povedite svoja psa, uživajte u suncu i bojama jeseni u prirodi i učinite dobro djelo.

Barbara Uđbinac

Moja reakcija na članak je...
Vau
19
Haha
0
Hagić
6
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime