PROMET MARJANOM Prihvaćeni i prijedlozi Društva Marjan: Grad Split kreće u izmjene “Baldasarovog” zaključka iz 2014.

Povjerenstvo je raspravilo važeći Zaključak i razmotrilo i predložilo izmjene koje će smanjiti promet odnosno broj motornih vozila u području Park-šume, ali i regulirati pitanje postojećih parkirnih mjesta i uvjete njihovog korištenja

Povjerenstvo za revidiranje i izmjenu Zaključka o korištenju prometnica u dijelu PŠ Marjan koje je osnovao gradonačelnik Andro Krstulović Opara održalo je danas svoju sjednicu u čijem je radu sudjelovao i Srđan Marinić ispred Društva Marjan te Dario Alujević, stanovnik u Park-šumi Marjan.


Svi nazočni usuglasili su se oko izmjena postojećeg Zaključka. Povjerenstvo je raspravilo važeći Zaključak i razmotrilo i predložilo izmjene koje će smanjiti promet odnosno broj motornih vozila u području Park-šume, ali i regulirati pitanje postojećih parkirnih mjesta i uvjete njihovog korištenja.

Stručne službe Grada Splita izradit će prijedlog izmjene Zaključka iz 2014. godine koji će zatim ići na usvajanje Povjerenstvu, a potom i na potpis gradonačelniku Andri Krstuloviću Opari. U izmijenjeni Zaključak uključeni su i prijedlozi Društva Marjan.

Podsjetimo kako uz predstavnike Grada Splita, pročelnika za komunalno gospodarstvo, redarstvo i mjesnu samoupravu, voditelja odsjeka za komunalno održavanje te savjetnika gradonačelnika za društvene djelatnosti, u radu povjerenstva sudjeluju i načelnik Službe za sigurnost cestovnog prometa Siniša Mihanović u ime Policijske uprave Splitsko-dalmatinske, zatim predstavnik Javne ustanove za upravljanje Park-šumom Marjan te predstavnici tri gradska kotara na čijem je području obuhvat Park-šume, Spinut, Varoš i Meje.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime