U središnjem dijelu priprema nalaze se nogometaši Damira Burića za predstojeći prvenstveni ogled s Osijekom. Utakmica 15. kola HT Prve lige igra se u nedjelju 10. studenog s početkom u 15 sati.

Odradili su hajdukovci danas dvostruki program, treniralo se ujutro i poslijepodne. Naravno, motiv je Bijelima da u nedjelju nakon poraza od Gorice osvoje sva tri boda protiv momčadi Ivice Kuleševića koja se nalazi na trećem mjestu ljestvice s četiri boda iza Burićeve momčadi.1 KOMENTAR

  1. Pozdrav svima vama pozdrav. Zovem se Marie Alice, želim iskoristiti ovu sjajnu zlatnu priliku da dam opipljivo svjedočanstvo o tome kako sam nedavno primio zajam od 60000 eura. Prije sam nešto tražio zajam i oni su me kasnije prevarili. Pokušao sam ponovno i upoznao sam ženu poput mene koja mi je bila spremna i voljna pomoći da dobijem kredit uz kamatnu stopu od 2%. Rečeno mi je da je zajmodavac i žena kojoj vjerujem, pa sam odlučio kontaktirati s njom i dala mi je priliku da podnesem zahtjev za kredit od njene tvrtke koji sam lako dobio, ali objašnjenje je da sam svoj dobar kredit dobio dobro zdravlje i s manje stresa. Ako ste zainteresirani za zajam, možete joj se obratiti putem e-maila: (vladimirafinancialinvestment@gmail.com) (WhatsApp: +16014560144)

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime