Prijavi se za Katolički turnir u hokeju!

Katolički turnir u hokeju ne igra se na ledu već na običnoj površini u tenisicama i sportskoj odjeći, u sportskoj dvorani poput malonogometnog turnira

Ured za pastoral mladih Splitsko-makarske nadbiskupije organizira Katolički turnir u hokeju u sportskoj dvorani Nadbiskupskog sjemeništa (Zrinjsko-Fankopanska 19, Split) u petak 2. ožujka u 17 sati.


Program:
> 17 – 18 sati: prijave ekipa i plaćanje kotizacije (10 kn po osobi)
> 18 sati: početak natjecanja
> Agape – druženje mladih

Katolički turnir u hokeju ne igra se na ledu već na običnoj površini u tenisicama i sportskoj odjeći, u sportskoj dvorani poput malonogometnog turnira. Za sportsku opremu i sve potrebne rekvizite za igru brine se organizator (palice i loptica).

Cilj igre je okupljanje i druženje srednjoškolaca, studenata i mladih do 30 godina. Ekipe koje se natječu mogu biti muške, ženske ili mješovite od tri igrača i jednog golmana (na obrascu je moguće prijaviti najviše 10 igrača). Jedna utakmica se igra dva poluvremena u trajanju po 15 minuta. Natjecanje sude profesionalci iz Hokej kluba „Spartanac Split“ pod vodstvom Nikole Barbarića.

Kontakt osoba za prijave momčadi je Nikola Barbarić (mobitel: 099 29 22 220; mail za prijave momčadi: hokejdalmacija@gmail.com).

Ekipe mogu predstavljati župu, molitvenu zajednicu, školu, fakultete, studentske domove i sl. Potrebno je popuniti formular za prijavu te naznačiti: ime momčadi, ime voditelja i popis igrača. Jedna župa, molitvena zajednica, škola i sl. mogu prijaviti više ekipa sa različitim imenima i natjecateljima.Pobjedničke ekipe bit će nagrađene peharima i medaljama a sve momčadi uspomenom o sudjelovanju na turniru.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0