Šibenska policija danas je izvijestila o slučaju premlaćivanja 45-godišnjakinje u Murteru, a 53-godišnjaka osumnjičenog za nanošenje teških ozljeda ženi i prijetnju njezinom suprugu predali su u pritvor uz kaznenu prijavu, priopćeno je danas iz Policijske uprave šibensko-kninske.

Naime, krajem srpnja 53-godišnjak je 45-godišnjakinji nanio teške ozljede i prijetio njenom suprugu, a zbog cijelog slučaja, betinske veslačice podigle su glas na regati Dlan & Veslo održanoj u nedjelju.

‘Osumnjičeni i oštećena su se 25. srpnja u Murteru zbog neriješenih imovinsko pravnih odnosa i zbog netrpeljivosti, verbalno, a potom i tjelesno sukobili, pri čemu je osumnjičeni oštećenu teže ozlijedio. Nakon ovog sukoba je došlo do verbalnog sukoba između osumnjičenog i 50-godišnjeg supruga oštećene, kojom prilikom mu je osumnjičeni ozbiljno prijetio da bi ga ustrašio ili uznemirio’ izvijestili su danas iz Policijske uprave šibensko- kninske nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja.

Podsjetimo, regata Dlan & Veslo održana je prošlu nedjelju, a veslačice su zbog pretučene kolegice podigle glas protiv nasilja i izradile majice ‘Sve smo mi Vojna’.

– Povod je konkretan slučaj od prije desetak dana, kada je pretučena jedna od veslačica. Muškarac je istukao ženu na njenom radnom mjestu, u dućanu, teško je ozlijeđena i hospitalizirana, no o tome javnost nije bila obaviještena u redovitom policijskom priopćenju – poručile su u nedjelju veslačice.

Iz policije su nam u nedjelju prvo kazali da slučaj nije evidentiran, a naknadnom provjerom da je događaj zabilježen kao remećenje javnog reda i mira.
1 KOMENTAR

  1. Ako je žena hosptalizirana, dužnost liječnika je to prijavit poluciji, policija je to zatajila, znači baja koji tuče slabije od sebe, je ili u hdz- u ili ima rodbinske veze u policiji.

Comments are closed.