U zagrebačkom tramvaju je u četvrtak oko 12 sati izbila tučnjava zbog zaštitne maske na licu. Mnogi su putnici odmah prepoznali glumca Božidara Košćaka (71) poznatog kao Kumpića iz popularnih Smogovaca. Čitatelj 24 sata naguravanje je snimio mobitelom.

– Taman sam izlazio iz tramvaja kada sam vidio gospodina bez maske. Priupitao sam ga zašto ju ne nosi, kad je mi svi imamo. Pa nismo mi budale. On se ustao i krenuo me udariti. U naguravanju mi je pala maska. Mladi su uskočili i počeli nas razdvajati – rekao je glumac Košćak. Dodao je kako se inače pridržava svih mjera, odgovoran je i ne pada mu na pamet tući se u 72. godini po tramvajima.

– Samo mi još to fali u ovim godinama. Pitam se zašto nema boljih kontrola po tramvajima. Toliko je zaraženih, nema smisla da budemo bez maski u zatvorenom prostoru – tvrdi glumac. Na idućoj je tramvajskoj stanici, kaže, izašao van.

– Ljudi su ih razdvojili i još su si rekli par ružnih riječi i otišli svaki na svoju stranu kao što se vidi na snimci. Tukli su se šakama i stariji gospodin se branio kišobranom – kaže čitatelj 24 sata koji se zatekao u blizini. Dodaje kako je gospodin s kišobranom dobio par udaraca u glavu međutim završilo je bez većih posljedica.

 

  

 

 


Moja reakcija na članak je...
Vau
2
Haha
24
Hagić
3
Hmmm
3
Plač
13
Grrr
7
Molim?
11

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime