Sinoć je u 19:07 u Županijski vatrogasni operativni centar stigla dojava od 112 o požaru broda na području Bobovišća na Braču.

Na intervenciji su sudjelovali DVD Milna s 5 vatrogasaca i 2 vozila i DVD Supetar s 3 vozila i 9 vatrogasaca. Izgoreni brod dotegljen je u luku (onečišćenja mora nema).

Požar brodice je ugašen u 19:48.

Požar kod Dicma

U 20:07 stigla je dojava o požaru te je preusmjerena na DVD Dicmo Sv. Jakov. Izgorjelo je 2000 m2 trave i makije. Požar je ugašen u 21 sat.

Na intervenciji je sudjelovao DVD Dicmo s 2 vozila i 4 vatrogasca. Na ispomoći su bili DVD Dugopolje s 1 vozilom i 3 vatrogasca.

Tehnička intervencija u Makarskoj

Oko 22 sata došlo je do puknuća boce solarnog grijanja u jednom podrumu u Makarskoj.Intervenirao je DVD Makarska s 3 vatrogasca i jednim vozilom.


2 KOMENTARI

 1. Tražite li vrlo prave kredite po povoljnoj kamatnoj stopi od samo 2%, uz povoljne uvjete kredita?
  Trebate li zajam za podmirivanje duga ili plaćanje računa? Jeste li cijelo vrijeme bili odbijeni sa svojim bankama i drugim financijskim institucijama, samo zato što imate nizak kreditni rejting? Trebate li zajam ili financiranje iz bilo kojeg razloga, kao što su:
  * Krediti
  * Krediti za nekretnine
  * Poslovni zajmovi
  * Hipotekarni krediti
  * Zajmovi kod kuće
  * Zajmovi za konsolidaciju duga
  * Osobni zajmovi
  Zadovoljstvo kupaca naš je cilj kada se prijavite kod nas i obrate se pouzdanoj kompaniji koja se brine za vaše potrebe financiranja. Uvijek ćemo dati sve od sebe kako bismo utvrdili kada možete potpuno vratiti kredit uzimajući u obzir trenutnu financijsku situaciju i tada postavite rok otplate kredita na odgovarajući način prema vašim potrebama. , Mi ćemo se brinuti za vas tijekom cijelog postupka. Pošaljite nam poruku na: BOZANATOPALOVIC1@GMAIL.COM

 2. Odmah sam znao gdjeje to . Ona mala kućica lijevo je iztezalište a dalje uvala , gdje su se u ratu skonili jedrenjaci Dalmacijeturista.

Comments are closed.