U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. U nastavku provjerite koji se poslovi nude i prijavite se brzom prijavom. Sretno!

Golden Rose d.o.o., kozmetička tvrtka koja djeluje od 1983. godine, proširuje prodajni tim i zapošljava Prodajnog predstavnika (m/ž) u Dalmaciji. Veseli vas prodaja dekorativne kozmetike, dinamičan ste tip osobe kojemu obilazak prodajnih kupaca i prezentacija kozmetičkih noviteta predstavlja izazov? Prijavite se klikom na brzu prijavu, ovo je posao za vas.

Grawe zapošljava Pravnika/cu u odjelu za obradu i likvidaturu šteta (m/ž) u Splitu. Ako ste stekli VSS pravnog smjera, spremni ste na učenje i predanost poslu, proaktivni ste i organizirani, a rad u timu čini vas sretnim, ne propustite kliknuti na link i prijaviti se do 21.01.

CCC Hrvatska d.o.o. zapošljava Regionalnog menadžera prodaje (m/ž) za rad u Hrvatskoj. Riječ je o poslodavcu koji je u industriji obuće jedan od najbrže rastućih u Europi. Ako imate sposobnost planiranja i određivanja prioriteta u radnom danu te donosite samostalne odluke u dinamičnom okruženju s puno izazova, vas se traži. Provjerite uvjete, aplicirajte do 24.01.

Nono Ban d.o.o. traži 5 djelatnika za rad u Splitu i na otoku Braču. Sobarica (m/ž), Pomoćni kuhar (m/ž), Konobarica (m/ž), predstavljaju samo dio poslovne ponude koja čeka na vaš klik. Prijave traju do 08.02., ne oklijevajte. Sretno.

Metro Cash & Carry d.o.o. prvak neovisnog poslovanja i vodeća internacionalna kompanija u veleprodaji te najveća prodajna linija unutar METRO AG, dodatno proširuje svoj tim i zapošljava na 5 pozicija u Poreču, Puli, Rijeci, Zadru, Dubrovniku. Traže se djelatnici na pozicijama: Administrator – Blagajnik (m/ž), Sakupljač (m/ž) te brojnim drugim radnim mjestima. Provjerite sve pozicije i prijavite se na željeni natječaj klikom na link.

Jet2.com Limited ima raspisan natječaj za rad na području Turske, Bugarske, Hrvatske. Traži se djelatnik za poziciju: Regional Risk & Safety Manager (m/ž). Ukoliko se odlično snalazite u riskantnim situacijama, snažan ste pregovaratelj i komunikator, provjerite ovaj natječaj na linku.

Aluflexpack novi d.o.o. ima raspisan natječaj za Stručnjaka zaštite na radu (m/ž) u pogonu u Drnišu. Ako ste kandidat koji ima Višu ili visoku stručnu spremu stručnog studija sigurnosti, položen državni stručni ispit iz zaštite na radu te zaštite od požara, uz najmanje 2 godine iskustva, vas se traži. Provjerite ostale potrebne detalje za prijavu na linku.

Mlinar d.d., vodeća kompanija u pekarskoj industriji u Hrvatskoj i regiji, zapošljava Čistača u proizvodnom pogonu (m/ž). Mjesto rada je Šibenik, a sve što trebate je NKV/SSS te godina dana iskustva na istim ili sličnim poslovima. Prijavite se jednim klikom.

Gromela Centar d.o.o. zapošljava dva djelatnika na poziciji: Dipl. ing. građevinarstva (m/ž), za područje cijele Hrvatske. Za ovaj posao trebate položeni stručni ispit s upisom u imenik licenciranih voditelja gradilišta, položeni stručni ispit, iskustvo u organizaciji gradilišta, poznavanje materijala za rad na gradilištu te minimalno 4 godine iskustva rada u visokogradnji. Zanima vas oglas. Kliknite ovdje.

Tempus Octo d.o.o. agencija za privremeno zapošljavanje ima raspisan natječaj za Radnika/cu na montaži opreme za ventilaciju (m/ž). Radi povećanog opsega posla traži se više izvršitelja s iskustvom ili bez njega. Prijavite se brzom prijavom.

Za dodatne poslove iz Splitsko-dalmatinske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.