Posjetite tribinu o gospodarenju otpadom u Supetru

Tribine će se održati u svim općinama na otoku, tako da će svi otočani imati priliku upitati svoje predstavnike jedinica lokalne samouprave, ali i komunalnih društava, sve što ih zanima o gospodarenju otpadom na Braču


U četvrtak, 26. rujna, s početkom u 19 sati, u gradskoj vijećnici održat će se tribina o gospodarenju otpadom na području grada Supetra i pripadajućih naselja Škripa, Splitkske i Mirca. Na tribini će sudjelovati Ivana Marković, gradonačelnica grada Supetra, Marijana Šemanović, direktorica komunalnog društva Grad d.o.o., te Dijana Ščepanović, direktorica Poduzetničkog centra Aktiva.


Sudionici će predstaviti temeljne zakonske odrednice gospodarenja otpadom, načine njihove implementacije na području grada Supetra i pripadajućih naselja, te odgovoriti na neka od brojnih pitanja vezanih uz gospodarenje otpadom koje zainteresirani građani mogu anonimno postaviti putem ovog obrasca.

“Pozivamo sve zainteresirane da se dođu informirati te uključiti u raspravu o ovoj važnoj temi! Tribine se provode u sklopu projekta “Zeleni Brač – edukacijom do održivog gospodarenja otpadom na Braču”, koji zajednički provode Grad Supetar i sve bračke općine, a financira Europska Unija putem Kohezijskog fonda. Tribine će se održati u svim općinama na otoku, tako da će svi otočani imati priliku upitati svoje predstavnike jedinica lokalne samouprave, ali i komunalnih društava, sve što ih zanima o gospodarenju otpadom na Braču” – stoji u pozivu organizatora.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime