Posjetite izložbu HULU-a i ostvarite veliki popust pri kupnji karte za vlak

Hrvatska udruga likovnih umjetnika Split je potpisala ugovor o suradnji s Hrvatskim željeznicama

Hrvatska udruga likovnih umjetnika Split s ciljem razvoja kulturnog turizma i povećavanja broja posjetitelja kulturnih događanja je potpisala ugovor o suradnji s Hrvatskim željeznicama te će svi posjetitelji izložbi HULU-a, strani i domaći, moći ostvariti 40% popusta na povratne karte vlaka iz bilo kojeg dijela Hrvatske do kolodvora Split i natrag. Ulaz na izložbe HULU-a je besplatan!


Sve što se treba napraviti je prilikom kupnje povratne karte na putničkim blagajnama HŽ-a izjaviti da se putuje u Split na izložbu u organizaciji HULU-a. Povratnu kartu u Splitu potom treba ovjeriti pečatom HULU-a u Salonu Galić u Marmontovoj ulici ili u uredu udruge na Rivi u centru Splita. U slučaju da putnik prilikom putovanja u povratku ne može pokazati ovjerenu kartu od strane HULU-a, u vlaku će se naplatiti razlika do pune prijevozne cijene.

Popust se može koristiti od 25. siječnja 2018. do 24. siječnja 2019.  za kupnju povratnih karata iz svih kolodvora na HŽ-ovim prugama do kolodvora Split i natrag.  Kada su na snazi povoljnije, akcijske cijene za Split, moći će se koristiti povoljnija opcija, odnosno povoljniju cijenu prijevoza.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0