U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. Donosimo radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

U nastavku pogledajte ponuđene poslove na koje se možete javiti putem brze prijave. Sretno!

Adecco za klijenta – A1, vodeću telekomunikacijsku kompaniju, zapošljava Savjetnika u terenskoj prodaji (m/ž). Mjesto rada: Split, Zadar, Zagreb i brojni drugi. Nudi vam se fiksna plaća i motivirajući varijabilni dio plaće sukladno ostvarenim rezultatima, specijalistička obuka u prodaji, mogućnosti napredovanja, stimulativno i dinamično radno okruženje te službeni mobitel i IT alati za rad. Prijaviti se možete brzom prijavom.

Gromela Centar d.o.o., graditeljska je tvrtka osnovana 1996. godine u Osijeku, a danas uspješno posluje u Zagrebu. Trenutno zapošljava na poziciji: Dipl. ing. građevinarstva (m/ž) za područje cijele RH. Za ovaj posao potreban vam je položeni stručni ispit, iskustvo organizacije gradilišta te četverogodišnje iskustvo u visokogradnji. Prijavite se do 9.11. ovdje.

Rusticor d.o.o. za ugovaranje novih objekata – luksuznih vila za odmor, zapošljava Agenta ugovaranja objekata (m/ž). Mjesto rada: Jadranska obala. Poduzeće traži više izvršitelja za ugovaranje novih objekata radi povećanja obujma poslovanja, a ovaj posao se može obavljati i uz stalno zaposlenje. Djelatnik koji je idealan za ovu poziciju ima najmanje SSS, usmjeren je na rezultate, dinamičan je, komunikativan i u kontaktu sa širokim krugom ljudi. Prijavite se brzom prijavom.

Mlinar d.d. vodeća kompanija u pekarskoj industriji u Hrvatskoj i regiji, proširuje tim i zapošljava Prodavača pekarskih proizvoda (m/ž) za poslovnice diljem Jadrana. Očekuje vas svakodnevna komunikacija s kupcima i posluživanje, informiranje kupaca o proizvodima te rad na blagajni. Želite li ostvariti iznadprosječna primanja za sezonski rad? Prijavite se putem linka.

RideCar d.o.o., rent-a-car servis, trenutno proširuje svoj tim i zapošljava Referenta u poslovnici (m/ž), u Zagrebu, Splitu, Puli, Dubrovniku. Potrebno vam je minimalno SSS, vozačka dozvola B kategorije, poznavanje engleskog jezika, znanje rada na računalu te razvijene organizacijske sposobnosti. Osnovna zadaća na ovom poslu bit će vam iznajmljivanje vozila i prodaja dodatnih usluga. Kliknite na link za više info. i prijavu.

Pevec zapošljava Skladištara (m/ž) u prodajnom centru u Splitu. Glavne zadaće na ovom poslu uključuju zaprimanje robe sukladno internim procedurama zaprimanja, skeniranje pridošle robe, kontroliranje ispravnosti te izdavanje robe prema maloprodajnom mjestu. Prijaviti se možete brzom prijavom.

Kompanija LPP S.A., osnovana 1995. godine u Poljskoj, jedan je od najbrže rastućih modnih maloprodajnih trgovačkih lanaca na svijetu i trenutno zapošljava Prodavača (m/ž) za rad u postojećim i novim trgovinama na lokacijama: Split, Zadar i brojnim drugim. Prijavite se jednim klikom, posao.hr ima detalje.

MB Plan d.o.o. za graditeljstvo, nadzor i usluge ima raspisan natječaj za Inženjera građevinarstva (m/ž) u Šibeniku. Ukoliko ste prvostupnik/ica i/ili ste magistar/ica građevinarstva, a imate potreban položen stručni ispit, članstvo u komori, vi ste idealan kandidat za ovo radno mjesto. Informatička znanja koja su vam potrebna za ovu poziciju uključuju: Office, AutoCAD, Tower. Prijaviti se možete klikom na link.

HOTEL IMPERIAL VODICE dioničko društvo za turizam i ugostiteljstvo zapošljava Direktora/icu hotela Imperial Vodice. Na ovoj poziciji vas očekuje rukovođenje, organiziranje i koordiniranje rada unutar hotela. Potrebno vam je i poznavanje jednog stranog jezika. Prijavite se klikom na link.

Prima, tvrtka koja u čak sedam tvornica u Hrvatskoj i inozemstvu proizvodi namještaj za cjelokupno opremanje doma, trenutno proširuje tim i zapošljava Dostavljača (m/ž) u Zadru. Profesionalna znanja koja su vam potrebna za ovu radnu poziciju uključuju SSS, vozačku dozvolu B kategorije. Prednost imaju kandidati s C kategorijom. Prijavite se ovdje.

Za dodatne poslove iz Splitsko-dalmatinske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime