Kako smo već ranije pisali, popularna sinjska pekarnica Marcella, u ponedjeljak navečer našla se na ‘udaru’ mladih huligana.

Povezani sadržaj

Mladići su u pekarnicu ušli oko 23:30 sati, uzimali proizvode iz frižidera, polijevali mlijeko i sokove po trgovini i općenito radili nered. Iz PU splitsko-dalmatinske doznajemo da je policiji poznat identitet počinitelja te se nad njima provodi kriminalističko istraživanje. Dvojica mladih vandala su tijekom divljanja oštetila državnu zastavu zbog čega ih se sumnjiči za počinjenje kaznenog djela povreda ugleda Republike Hrvatske.

–  Utvrdili smo identitet pet osoba nad kojima je provedeno i provest će se kriminalističko istraživanje, nakon čega će biti uz optužne prijedloge privedeni na nadležni sud zbog postojanja sumnje u počinjenje prekršaja iz članka 6. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira. Također u odnosu na dvije osobe provest ćemo kriminalističko istraživanje i zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela povreda ugleda Republike Hrvatske – potvrdili su iz policije.