Policija istražuje prijetnje smrću koje su primili zastupnici u Hrvatskom saboru zbog komentara na jučerašnje samoubojstvo Slobodana Praljka, potvrđeno je iz MUP-a za Index.

Goran Beus Richembergh objavio je danas prijetnje koje je primio zbog svog stava o Slobodanu Praljku, odnosno zbog činjenica da se usprotivio minuti šutnje za Praljka u Saboru. Na svom profilu objavio je prijetnje koje je dobio, kao i fotografiju pištolja.

“Izbost ću te na otvorenoj cesti majmune je**ni”, “Sve ću ti poj**at zaredom kurvin sine je*em ti mrtve tvoje”, “Nemoze ti niko vise pomoc pocmi se molit majmune”, “Metnicu ti kalibar 9×19 izmedu ociju kujo”, “Imam tocno 7 metka prvo cu ti zenu ubit picko”, neke su od poruka koje je primio. Dodaje kako je dobio stotine ogavnih i primitivnih uvreda, piše Index.

Prijetnje smrću nakon izjava o presudi hercegovačkoj šestorki dobila je još jedna članica GLAS-a, Vesna Pusić, koja jučer ustvrdila kako je presuda hercegovačkoj šestorici, među kojima je i Praljak, rezultat loše i pogrešne hrvatske politike devedesetih godina.

“Izdajico jedna smrdljiva čekaj dok dodem u zagreb zaklat cu te ko prase”, napisao je Jerko Bajsic u porukama Vesni Pusić. Ona mu je odgovorila da je prijavljen policiji, na što je Bajsic odgovorio: “ajde tako i tako nisam u hrvatskoj izdajico. i znam da me neces prijaviti jer dobivas svaki dan tako nešto”. Pusić mu je odgovorila da “policija radi i u Njemačkoj” i to “još bolje nego u Hrvatskoj”, na što je Bajsic krenuo s ispričavanjem: “oprostite bio sam ljut, neće više doći do toga molim vas oprostite”, piše Index.


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0