Reprezentacija je zauzela splitski Poljud, a Hajduk je uoči utakmice s Mađarskom (četvrtak, 20:45) u kvalifikacijama za Euro2020 iselio iz svoje kuće na otok Brač. Službeno, Hajduk ne sudjeluje u organizaciji susreta, a čelnici kluba ne očekuju se sutra na tribinama.

Trening na Poljudu večeras od 20:30 će odraditi hrvatska reprezentacija. Zanimljivo je vidjeti kako izgleda splitski stadion brendiran u bojama reprezentacije. Tribine su prekrivene crveno-bijelim ceradama koje simboliziraju prepoznatljive kvadratiće s dresova Hrvatske, dok je Hajdukov grb zamaskiran. Klupe za igrače prekrivene su natpisom “Vatreni ponos”, u verziji na hrvatskom i mađarskom jeziku.

Na Poljudu je iza 19 sati počeo i sigurnosni sastanak između predstavnika policije, HNS-ovog osiguranja te UEFA-e, javlja Index.

Kapacitet Poljuda za sutrašnju utakmicu je nešto manji od 34 tisuće gledatelja, a sve ulaznice su rasprodane. Reprezentacija je posljednju utakmicu na Poljudu odigrala pred praznim tribinama te preko 15-metarske svastike ugravirane u travnjak, u lipnju 2015. godine protiv Italije u borbi na Euro2016.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

1 KOMENTAR

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime