PODSTRANA: Božićnu modnu reviju iz prvog reda pratili influencerica Ela Jerković i momak Adrian

Reviju u hotelu San Antonio nosile su manekenke i manekeni “Royal models” agencije


Za kraj godine splitska agencija “Royal models” organizirala je još jedno druženje uz modnu pistu, te su uspješnu 2019. godinu ispratili Božićnom modnom revijom održanom u podstranskom hotelu “San Antonio”.


Na tradicionalnom božićnom modnom hapeningu, publici su predstavljene svečane kolekcije za ovo blagdansko vrijeme, kao i nove kolekcije za predstojeću sezonu, kreatora iz Splita i Zagreba. Najviše su pljeska pobrali najmlađi modeli – mališani koji su prošetali crvenim tepihom u svečanim kreacijama “Koko Kidsa”, dok je sve svojim vanvremenskim i blještavim haljinama oduševila Olgica Pinky.

Ženski dio publike redom je bio fasciniran koktel i večernjim haljinama iz “Teralli kolekcije” sestara, poznatih misica Dore i Lare Vukušić, dok je po prvi puta u Dalmaciji novi brand promovirala Matea Jakopina, odnosno “Fashion Diva”, Zagrepčanka koje je okupljene ostavila bez daha ponudom veličanstvenih, raskošnih krznenih bundi.

Reviju su nosila djeca-manekeni, te manekenke i manekeni “Royal models” agencije, a za frizure je bio zadužen “Beauty Art” i Beauty studio Aurora, dok je make up artist bio Ante Vukušić. A među poznatim licima koji su pohodili reviju u hotelu San Antonio “sinjali” smo Nevena Ciganovića, Horvata Čaglja, košarkaša KK Splita Tonia Perkovića, političare Maria Sučićai Marija Popovića, te Ivanu Jeločnik i Barbaru Kurtović, kao i splitsku influencericu Elu Jerković. Modnu reviju su iz prvog reda pratili Ela Jerković i momak Adrian, poznatiji kao “splitski Mad Max”.

Moja reakcija na članak je...
Vau
1
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime