Bračani unatoč poteškoćama i zabrinutostima koje su ih ove dane snašle u borbi protiv koronavirusa, nisu izgubili duh, otvorenost, vedrinu i dobru volju. Jedna od potvrda optimizma je i poziv koji je stigao upravo s Brača, piše Brač Danas.

Bračani su pozvani da večeras u 20.30 sati sa svojih balkona, terasa ili dvora zapjevaju bračku pjesmu “Jo sam Bročanin i volim Broč”. — Zajedničkom pjesmom pokažimo snagu, jedinstvo i solidarnost našega otoka i čovjeka u ovim teškim i izazovnim trenucima za sve nas. Neka pjesma, oda našemu Braču i čovjeku, bude ohrabrenje i veliko hvala stručnim djelatnicima i službama koje se bore u suzbijanju zaraze te izraz podrške zaraženima i članovima njihovih obitelji, stoji u pozivu otočanima koji su poznati ljubitelji pjesme te ih je nevolja tako potaknula na zajedništvo.

– Pošaljimo Hrvatskoj i svijetu lijepu razglednicu našega Brača i pokažimo svima da je brački čovjek kao i stijena. Pjevali smo i pljeskali zdravstvenim djelatnicima, vatrogascima, policajcima, Zagrebu nakon potresa… zapjevajmo sutra iz dubine srca za naš Brač i naše Bračane, objavljeno je u pozivu Bračanima, prenosi Brač Danas.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime