Počela druga sezona glazbenog natjecanja seksipilne Splićanke: Pobijedi i snimi duet s Lidijom Bačić

Obožavateljima Lidije Bačić putem natjecanja Planet Lille Show pruža se jedinstvena prilika da s popularnom pjevačicom snime duet


Atraktivna Lidija Bačić Lille pokrenula je drugu sezonu glazbenog natjecanja Planet Lille Show, u kojem se obožavateljima pruža jedinstvena priliku da s popularnom pjevačicom snime duet.


O novoj sezoni fanove je obavijestila putem društvenih mreža, zatraživši da snime bilo koju pjesmu te je potom pošalju na mail lidijabacicorganizacija@gmail.com.

Uz pomoć stručnog žirija, kojeg su prošlog puta činili njezin menadžer Fayo, Denis Dumančić i Branko Komljenović i koji će za potrebe nove sezone biti proširen, Bačić će odabrati najbolje kandidate za uži izbor. U konačnici, najbolji će s njom snimiti duet.

Čestitavši kandidatima koji su već izabrani, pjevačica je u objavi na Instagramu najavila da će koncept nove sezone biti osvježen, uz puno gostiju, zabave i dobrih pjesama, kao i da snimanja počinju u veljači sljedeće godine. Također, podsjetila je da pobjednici prve sezone uskoro izlazi spot i duet.

“Mi nudimo više od drugih emisija i ne zaboravljamo pobjednike iza showa”, napisala je Bačić.

 

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime