Petar Škorić: Maske su pale, SDP ponovno daje podršku Željku Kerumu!

"To nije ništa čudno, posebno kada znamo da je trgovačka ljubav između Željka Keruma i SDP-a dugotrajna još s početka 1990-tih godina"

Predsjednik splitskog HDZ-a, Petar Škorić, reagirao je na intervju kojega je za naš portal dala Aida Batarelo. Škorić je na svome Faceobooku naglasio da ne postoji dogovor između HDZ-a i stranke Pametno.


Njegovu objavu prenosimo u cijelosti i autentično:

HDZ nije dogovarao suradnju s nikim, pa ni strankom Pametno kako to g-đa Aida Batarelo insinuira u svome intervju, ali očito ima dogovora i suradnje između SDP-a i g. Željka Keruma, što i ne pokušava prikriti! Time zapravo SDP vraća dug Željku Kerumu koji mu je svojim lobiranjem prije 4 godine omogućio da SDP-ov kandidat Baldasar postane gradonačelnik Splita, a što je kasnije i objelodanjeno službenim političkim brakom s SDP-om na lokalnoj i Milanovićem na državnoj razini. O tome se Željko Kerum čak i javno hvalio kako je upravo on doveo Baldasara i SDP na vlast u Splitu i održavao Milanoviću većinu u Saboru tijekom cijelog mandata.

To nije ništa čudno, posebno kada znamo da je trgovačka ljubav između Željka Keruma i SDP-a dugotrajna još s početka 1990-tih godina.

Vjerujemo da se građani Splita neće dati još jednom prevariti i da će svoj glas dati osobi koja će donijeti promjene i dostojno predstavljati naš Grad! HDZ je otvoren za suradnju sa svima kojima je Split najvažniji, jer mi želimo dobrobit Splita za sve njegove građane.

[fb_pe url=”https://www.facebook.com/petar.skoric.3/posts/10208923947352668?pnref=story” bottom=”30″]
Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0