Najtraženiji glazbenik u regiji nastupit će 23. kolovoza na jednoj od najljepših jadranskih pozornica, tvrđavi sv. Mihovila.

Iako je do sada rasprodao sve dvorane i Arene u regiji, Petar Grašo po prvi put dolazi na šibensku tvrđavu.

Grašo će tako u organizaciji Star produkcije i Tvrđave kulture Šibenik, 23. kolovoza nastupiti na tvrđavi sv. Mihovila. U svom novom sjajnom ruhu, tvrđava je nakon obnove 2014. godine otvorila vrata posjetiteljima s bogatom ponudom glazbenih događanja kao jedna od najprestižnijih otvorenih pozornica u regiji.

Sam Grašo iznimno se veseli nastupu jer se, kaže, zaželio koncerata u intimnijim prostorima. Šibenska tvrđava naime prima oko 1100 posjetitelja.

– Jednako velik izazov mi predstavlja nastupati u velikim dvorama kao i u manjim, intimnijim prostorima. Želim ispuniti želje publike te doći u sve gradove gdje me žele slušati – iskren je Grašo.

Njegovi nastupi odavno su poznati po raskošnoj produkciji i emotivnoj atmosferi. Neupitno je da ga publika voli, a ove godine njegov trud nagradila je i struka. Petar je u ožujku na dodjeli hrvatskih glazbenih nagrada, nakon više od 20 godina karijere, dobio dva Porina i to za pjesmu godine “Ako te pitaju” te za najbolju mušku vokalnu izvedbu. Nakon niza nagrada koje je lani osvojio, uključujući i nagradu publike za hit godine Cesarica, Grašo je Porinom potvrdio status jedne od najvećih glazbenih zvijezda.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime