Ivan Pernar i Ivan Vilibor Sinčić su jutros prisustvovali deložaciji jedne obitelji iz Zagreba.

– Želi se deložirati jedna obitelj koja nije mogla vratiti kredit. U Hrvatskoj navodno postoji sloboda govora, sloboda medija, ali kao što sami znate javnosti se ne dozvoljava da snima ono što se događa, ni nama, saborskim zastupnicima, da dođemo na mjesto događaja. – rekao je Pernar u videu na svom Facebook profilu. Nakon nekoliko minuta čekanja iza ograde, odlučio je proći prema kući iz koje se deložira ova zagrebačka obitelj.

– Sad ćemo vidjeti hoće li policija krenuti na saborskog zastupnika. – rekao je i prošao kroz ogradu kojom je bio ograđen prilaz kući. Policajci su mu rekli da ne može proći na što je Pernar svejedno ušao.

[fbvideo link=”https://www.facebook.com/pernari/videos/1969978786661228/” width=”500″ height=”400″ onlyvideo=”1″]

– Neka cijeli svijet ovo vidi, neka cijela Hrvatska zna što se ovdje događa. Neka cijela Hrvatska vidi politiku HDZ-a. – vikao je Pernar na što su ga policajci uhvatili i počeli gurati van. U jednom trenutku se našao na podu, što je sudeći prema snimci zbunilo i njega i policajce koji su se odmaknuli od njega, a kad se ponovno našao na nogama, izgurali ga van ograde. Tijek događaja možete vidjeti u videu.

[fbvideo link=”https://www.facebook.com/zivizidd/videos/1276254372479592/” width=”500″ height=”400″ onlyvideo=”1″]Na ulici pred kućom zagrebačke obitelji deložaciju nadzire oko 30 policajaca.


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0