Nacionalni stožer civilne zaštite donio je odluku da se zbog koronavirusa zatvaraju sve tržnice u Hrvatskoj pa tako i šibenska pijaca. Međutim, to ne znači da će Šibenčani ostati bez pilića, jaja, suhog mesa, pancete i drugih specijaliteta koje su navikli kupovati u dućanu Delikatese Petrović. Sve njihove proizvode od sutra će građanima po narudžbi dostavljati na kućni prag, piše šibenikIN.

Sve ono što Delikatese Petrović nude možete naručiti na brojeve telefona 099 688 4716 (Zora), 095 889 9240 (Katja) i 098 606 646 (Stjepan).

– Zovite ili šaljite poruke na ove brojeve i sve ćemo dogovoriti. Cijene svih proizvoda ostaju iste – kaže Stjepan Petrović.

Podsjetimo, iza Delikatesa Petrović stoji dugogodišnja tradicija, a proizvode iz Pakova Sela sada već davne 1999. godine počeo je prodavati Petar Petrović, idejni začetnik posla s kokama i jajima. Cijela obitelj od samih početaka uključena je u posao, a danas su kormilo preuzeli sinovi Ante i Stjepan.

U Delikatesama Petrović na šibenskoj pijaci možete tako pronaći jaja iz domaćeg uzgoja iz Pakovog Sela, a svi proizvodi su domaćeg podrijetla s farmi hrvatskih proizvođača. U ponudi su razni sirevi, piletina, puretina, kiseli kupus, domaća maništra, sve vrste suhog mesa, među njima i pršut, panceta, razne kobasice, kuleni, pečenice, zatim čvarci, svinjska mast, travnički kajmak, domaći maslac i još puno delicija.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime