Ovom eventu sutra morate nazočiti, ali postoji problem: Samo je 15 mjesta

Za ovaj izuzetno intiman doživljaj performansa obavezno je rezervirati besplatno svoje mjesto


Cirkus Kolektiv će sutra održati cirkuski performans u najmanjem formatu do sada. Predstava za samo 15 gledatelja održat će se sutra u Amfiteatru Doma mladih u dva termina, s početkom u 18 i u 20 sati.


Radove izvode Julia Campistany i kolektiv Sinking sideways, umjetnici koji su diplomirali u dvije različite generacije cirkuske akademije Codarts u Rotterdamu, a dolaze iz Španjolske, Njemačke i Belgije.

Ulaz je besplatan, uz obavezno poštivanje mjera za sprječavanje širenja nove bolesti COVID-19.

Za ovaj izuzetno intiman doživljaj performansa obavezno je rezervirati svoje mjesto putem obrasca: (https://forms.gle/C3nj6Khoz8zJvTwR8) za jedan od dva termina:

1. 18:00 – 19:00 sati
2. 20:00 – 21:00 sat

Program se kroz cijelu godinu izvodi u različitim prostorima Doma mladih, koji se proteklih 40 godina dugotrajnim procesima polako kultivira i afirmira iz napuštenog gradilišta u kulturno-društveni centar i mjesto u kojem stanuje nezavisna kultura i inovativno umjetničko stvaralaštvo.

Gostovanje se odvija u sklopu Artist in residence programa koji pruža prostornu i tehničku podršku umjetnicima u kreaciji novih predstava te istovremeno formira lokalni suvremeni cirkuski program u vidu produciranja umjetnosti, distribucije umjetnosti i stvaranja prilika za edukaciju.

Program se realizira uz potpore Acción Cultural Española AC/E, Zaklade Kultura nova, Grada Splita i Ministarstva kulture i medija Republike Hrvatske.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime