OSVJEŽENJE NA DALMATINSKOJ MALONOGOMETNOJ SCENI “Podržite rad ovih mladih genijalaca”

#ijasamgenije


Naslov najvećeg osvježenja na dalmatinskoj malonogometnoj sceni definitivno je pripao futsal klubu Genius, a ubrzo ćemo saznati hoće li taj simpatični naslov potvrditi i onim važnijim, naslovom pobjednika 2. Hrvatske malonogometne lige jug.


Da se imaju pravo nadati govore fantastični rezultati koje su ostvarili tijekom sezone. U 12 odigranih utakmica upisali su čak 10 pobjeda i 2 neriješena rezultata uz nevjerojatnu gol razliku (+32). Regularni dio sezone završili su kao prvoplasirana momčad svoje podskupine i jedina neporažena momčad svih 2. malonogometnih liga u Hrvatskoj, stoga ne treba posebno isticati da puni samopouzdanja dočekuju nastavak natjecanja i prvu polufinalu utakmicu doigravanja protiv boljeg iz susreta MNK Torcida i MNK Šibenik.

Svi ovi sjajni rezultati nisu nastali preko noći, riječ je o dobro isplaniranom i mukotrpnom procesu iza kojeg stoje mladi i educirani ljudi vođeni iskusnom rukom predsjednika Pavića i trenera Babića. Naravno, bez kvalitetnog igračkog kadra ovi sportski uspjesi ne bi bili mogući. To što su neki od prvoligaških malonogometnih klubova „bacili“ oko na nekolicinu igrača FC Geniusa, dodatna je potvrda kvalitetnom radu ovih mladih ljudi.

Jedan od zanimljivih projekata koje su pokrenuli je i mogućnost učlanjivanja u FC Genius, čime za tek 80,00 kuna ostvarujete brojne pogodnosti kod klupskih partnera; 15% popusta na sav asortiman u sportskom dućanu Football Mania, 10% popusta u Fast foodu Fast&Fine, 10% popusta na sve Apipet i Hedera proizvode i besplatan ulaz na sve domaće utakmice, naravno kada to dozvole epidemiološke mjere.I sami iznenađeni velikim odazivom na učlanjivanje odlučili su nagraditi svoje sadašnje članove, kao i one koji će to tek postati. O čemu se radi provjerite na njihovim službenim stranicama, a mi vas još jednom možemo pozvati, učlanite se, podržite rad ovih mladih genijalaca i postanite dio jedne lijepe futsal priče. #ijasamgenijeMoja reakcija na članak je...
Vau
8
Haha
0
Hagić
3
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
2

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime