OPASNE PORUKE PROTIV STOŽERA: “Odstupite i sjašite nam s grbače! Zaštićeni ste od kriminalne stranke”, oglasio se Božinović

Hoće li se zbog kršenja mjera poduzimati neke sankcije protiv organizatora?


Danas od 15 sati u Zagrebu održavao se prosvjed protiv mjera Nacionalnog stožera. Na prosvjed se pozivalo putem Facebook grupe “Tražimo ukidanje Nacionalnog stožera civilne zaštite” koja ima 160.000 članova.


Na prosvjedu se, unatoč mjeri zabrane okupljanja iznad 50 osoba, okupilo oko tisuću ljudi koji su krenuli i došli na Trg bana Jelačića gdje su počeli govorima u kojima su prosvjednici, osim kritiziranja političara, Stožera i medija, iznosili i brojne teorije zavjere.

Govorili su o čipiranju, oduzimanju djece, o “čudnom vremenu u kojem su mobiteli bez tipki” o cijepljenju otrovom, o ispiranju mozgova, o porobljavanju, o “navodnoj pandemiji”, da se obiteljima umrlih “daje velik novac da se piše da su umrli od korone”…

– Čeka se izvješće policije o današnjem prosvjedu i tome tko su organizatori pa će se nakon toga vidjeti hoće li se zbog kršenja mjera poduzimati neke sankcije protiv organizatora – rekao je za Index šef Nacionalnog stožera i ministar unutarnjih poslova Davor Božinović.

– Većina navodnih umrlih nije umrla od korone – govori jedan od vođa prosvjeda koji govori već više od 20 minuta.

– Kad netko umre plate mu veliki novac da napišu da je umro od korone. Hvala onima koji ih raskrinkavaju da znamo da je i ta mafija, korona-mafija – kaže.

– Cijepit će nas otrovom, nećete moći nigdje bez tog cjepiva. Ako nećete imati posao, nećete ga dobiti. Ako ga imate, izgubit ćete ga. Nećete moći u nijednu banku, nijednu trgovinu ako ne primite to vražje cjepivo. Oduzimat će vam djecu ako se ne cijepite, ako se ne budete pokoravali toj novoj vrsti fašizma – govori još uvijek isti govornik.

Prosvjednica poručuje članovima Stožera: – Zaštićeni ste od kriminalne stranke koja vas je tamo postavila. Zato tražimo da Stožer ode. Odstupite i sjašite nam s grbače! Žele nas porobiti!

– Zar je potreban onaj incident s Danijelom Bezukom? Mlad je momak. Drago mi je da će se policajac oporaviti, ali koga vi štitite? – govori sljedeći prosvjednik.

Moja reakcija na članak je...
Vau
17
Haha
4
Hagić
1
Hmmm
4
Plač
2
Grrr
4
Molim?
7

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime