Proteklih dana društvenim mrežama se šire fotografije murala legendarnog splitskog dvojca – Olivera Dragojevića i Borisa Dvornika. Mural je naslikan u prostorijama caffe bara “Mendula” u Splitu, a mi smo odlučili upitati vlasnika kako je došlo do ideje za oslikavanje murala koji je dobio pozitivne komentare sugrađana, ali i svih koji su rasli uz glumu i pjesmu Borisa i Olivera.

– Na simboličan način smo htjeli odati počast dvojici legendarnih sugrađana koji su nas zadužili svojim radom i djelom. Zato smo u prostorijama našeg kafića nacrtali mural posvećen Borisu Dvorniku i Oliveru Dragojeviću. Njihova pjesma “Nadalina” obilježila je mladost svih nas pa smo tako povezali cijelu priču, rekao nam je vlasnik caffe bara “Mendula” Mirko Nejmašić.

– Ideja za mural je došla nakon Oliverovog ispraćaja, a nedugo nakon toga krenuli smo u realizaciju. Mural već neko vrijeme stoji na zidu, ali tek ga je nedavno netko slikao pa se ta priča pokrenula. Naši gosti su oduševljeni od prvog dana i dobivamo samo pozitivne reakcije, zaključio je Nejmašić.