Oleg Butković u Splitu o dinamici radova na prometnoj instrukturi

Glavne teme sastanka su bili infrastrukturni projekti koji su doneseni kao zaključci na sjednici Vlade RH

U Splitsko-dalmatinskoj županiji održan je radni sastanak na temu realizacije zaključaka sa sjednice Vlade Republike Hrvatske koja se održala u Splitu 4. svibnja 2018. godine po pitanju prometne infrastrukture.


Na sastanku sa Splitsko-dalmatinskom županijom na čelu sa županom Blaženkom Bobanom i ministrom Olegom Butkovićem, njegovim pomoćnicima Josipom Bilaverom i Mariom Madunićem, državnim tajnikom Tomislavom Mihotićem sudjelovao je i gradonačelnik Andro Krstulović Opara zajedno sa dogradonačelnikom Ninom Velom.

Sastanku su također nazočili i predsjednici Uprava sa svojim suradnicima, predsjednik Uprave Hrvatskih cesta Josip Škorić, predsjednik Uprave Hrvatskih autocesta Boris Huzjan, predsjednik Uprave HŽ infrastrukture Ivan Kršić te potpredsjednica Hrvatske gospodarske komore za graditeljstvo, promet i veze Mirjana Čagalj.

Glavne teme sastanka su bili infrastrukturni projekti koji su doneseni kao zaključci na sjednici Vlade RH. Analizirano je trenutno stanje i faze pojedinih projekata te su napravljene smjernice za daljnji rad.

Kako bi svi projekti nastavili sa realizacijom, predstavnici ministarstva, županije, grada i navedenih Uprava će održavati sastanak jednom mjesečno kako bi se pratila dinamika i napredak te poštovali ugovoreni rokovi.Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime