OGORČENA ČITATELJICA “Nije mu dosta što je dućan proširio na nogostup i ušao u put, nego i parkira na nogostup preko puta”

[VAŠE VIJESTI] Javila nam se čitateljica koja je ogorčena situacijom na tržnici na Plokitama. Iako su prometna pravila tu jasna, krše se svakodnevno, kaže. A prema njezinim riječima, nisu samo prekršena prometna pravila. Evo što nam je sve rekla


Na redakcijski mail (info@dalmacijadanas.hr), javila nam se čitateljica s Kmana, koja je revoltirana onim čemu, kako kaže, već duže svjedoči na tržnici na Plokitama.


– Kako doskočiti ovom bezobrazluku u pješačkoj zoni tržnice Sućidar na Plokitama? Stanovnica sam Kmana, ali svakodnevno dolazim na tržnicu na Plokitama. Ovaj automobil vidim svake subote i nedjelje, parkiranog u pješačkoj zoni, izvan vremena dostave, a to se dogodilo i danas. Vlasnik vozila se parkira na nogostupu, preko puta svog dućana. Nije mu dosta što je dućan proširio na nogostup i ušao u put, nego i parkira na nogostup preko puta. Ranije je znalo biti još vozila, ali ovo je najčešće u prekršaju. Zašto djelatnici tržnice ne stavljaju stupić i ne onemoguće ulaz u pješačku zonu? Prometni redari pišu kazne u Vinkovačkoj, a ovo se tolerira. Kome onda služi znak na ulazu u pješačku zonu?! Voljela bi čuti odgovor od Prometnog redarstva i djelatnika tržnice – uputila je apel naša čitateljica.

Pogledajte fotografije koje nam je poslala:

 

Moja reakcija na članak je...
Vau
4
Haha
9
Hagić
1
Hmmm
2
Plač
2
Grrr
39
Molim?
5Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime