Oglasio se Popović: Nadam se da će Severina zbog sina promijeniti odnos prema meni

"Igor Kojić nastavlja provocirati, a to se ponovilo i prilikom posljednjeg našeg susreta, tako da ću morati poduzeti mjere kako se to ne bi događalo"


Dugogodišnja borba za skrbništvo nad sinom Aleksandrom kulminirala je presudom da dječak prijeđe živjeti kod oca. Severina je morala predati sina bivšem partneru, a cijela situacija privukla je veliku pozornost u cijeloj regiji.


Milan Popović je u velikom intervjuu za srpski Blic odlučio izložiti svoju stranu priče. Na samom početku je ponovno naglasio da je skrbništvo nad djetetom i dalje zajedničko te da će Severina biti uključena u sve bitne aspekte djetetova života.

Popović tvrdi da nema velike promjene u životu malog Aleksandra

“Dijete jednostavno prelazi živjeti kod roditelja koji mu je više posvećen i koji ima više obzira prema svim djetetovim potrebama i koji te djetetove potrebe u potpunosti zadovoljava”, kaže Popović.

Na upit je li on obzirniji prema djetetovim potrebama od Severine, odgovorio je da se ne bi volio uspoređivati s njom.Osvrnuo se i na komentare Severininog odvjetnika Mate Matića, tvrdeći da su sve točke koje je on naveo kao manjkave u presudi – neistinite.

“Sve te točke koje je odvjetnik iznio kao manjkavosti su neistinite, a nisu ni dovoljno bitne da bi se ovakva presuda promijenila. Severina i ja smo se na jednom od prethodnih ročišta dogovorili da nema potrebe da posebna privremena skrbnica viđa dijete da ga ne traumatizira”, rekao je komentirajući činjenicu da skrbnica nije dijete vidjela dvije godine.

“Uvijek sam spreman za dogovor sa Severinom”

Popović tvrdi da je on uvijek spreman za dogovor sa Severinom zbog dobrobiti djeteta.

“Severina je ta koja je naš odnos počela rješavati preko suda, ja sam uvijek bio za dogovor. Sve je moglo biti drugačije. Loš mir je bolji od svakog rata, kako kažu Rusi. Mjesta za dogovor je uvijek bilo i bit će, ali sada su pravila malo drugačija, majka će morati poštovati ono što je za dobrobit djeteta”, rekao je.

Tvrdi i da se ništa nije drastično promijenilo u djetetovom životu jer ga redovito predaju iz jedne kuće u drugu. Razlika je, tvrdi, samo u tome što će sad dječak više vremena provoditi u očevoj kući, prenosi Index.

“Naravno da će s mamom komunicirati telefonom, kao i sa mnom kad nismo zajedno. Sve ide dalje kao što je bilo”, zaključuje.

Sa Severinom, tvrdi, ne komunicira jer ona to ne želi, no ističe da se nada da će se to promijeniti zbog sreće njihova djeteta.

“Naravno da se radujem što će sin više vremena provoditi sa mnom, a najviše se nadam da će Severina promijeniti svoj odnos prema meni na neki način što se tiče zajedničkog roditeljstva i da ćemo sinu moći pružiti mirno i bezbrižno djetinjstvo”, kaže on.

Nije zadovoljan ni odnosom sa Severininim trenutnim suprugom Igorom Kojićem.

“Igor Kojić nastavlja provocirati, a to se ponovilo i prilikom posljednjeg našeg susreta, tako da ću morati poduzeti mjere kako se to ne bi događalo, naročito u prisustvu mog djeteta”, rekao je Popović.

Moja reakcija na članak je...
Vau
1
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime