Održana svečana sjednica Udruge “Šibenska gradska staža”

Postali ste prepoznatljiv brend našega grada, predstavljate i naš grad u inozemstvu – kazala je pročelnica Ureda župana Senka Bilać


Foto: Dalmacija Danas

U Interpretacijskom centru katedrale sv. Jakova Civitas Sacra održana je svečana sjednica Udruge „Šibenska gradska straža“ na kojoj je predstavljena nova odora, te su uručene zahvalnice svima koji na poseban način pridonose radu Udruge.


Prigodnim govorom nazočnima su se obratili u ime Šibensko-kninskog župana Gorana Pauka, pročelnica Ureda župana Senka Bilać, gradonačelnik Grada Šibenika Željko Burić, biskup u miru, mons. Ante Ivas, te predsjednik Udruge Šibenske gradske straže Krste Friganović.

– Postali ste prepoznatljiv brend našega grada, sudjelujete u svim gradskim i županijskim manifestacijama, ali i diljem Lijepe naše. Predstavljate i naš grad u inozemstvu i nema onoga koji ostaje ravnodušan kad vas vidi tako ponosite i stamene, baš kao što je i naš Šibenik“ – kazala je pročelnica Ureda župana Senka Bilać i poželjela im daljnji uspjeh u radu.

Uz članove Šibenske gradske straže svečanosti su nazočili i šibenski biskup, mons. Tomislav Rogić, zamjenik gradonačelnika Paško Rakić, te predstavnici ustanova i tvrtki iz grada i županije.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime