Obljetnica osnutka Udruge roditelja poginulih branitelja Domovinskog rata, Puljak: “Stojeći ovdje pred vama, kao čovjek i kao roditelj, ne mogu ni zamisliti vašu bol”

[FOTOGALERIJA] "Želimo graditi grad ugodnog življenja, grad u kojem će svi njegovi građani biti jednaki pred zakonom i imati jednake šanse", rekao je Puljak

Povodom 29. godišnjice osnutka Udruge roditelja poginulih branitelja Domovinskog rata, gradonačelnik Ivica Puljak zajedno s predstavnicima Županije, Policijske uprave Splitsko-dalmatinske, Hrvatske ratne mornarice i roditeljima poginulih položio je vijenac i upalio svijeću na Groblju branitelja na Lovrincu.


Splitska Udruga roditelja poginulih branitelja Domovinskog rata obljetnicu svoga osnutka obilježila je danas i svetom misom u crkvi sv. Ante u Poljudu te Skupštinom u Domu Hrvatske vojske u Lori.

Nakon pozdravne riječi čelnika Udruge Roka Vranića, roditeljima palih branitelja s nekoliko riječi obratio se gradonačelnik Puljak.

– Stojeći ovdje pred vama, kao čovjek i kao roditelj, ne mogu ni zamisliti vašu bol. Uvijek ćemo biti zahvalni vašoj djeci i biti ponosni što su svoje živote dali za našu slobodu. Mi koji ostajemo moramo dati obećanje da ćemo našu zemlju izgraditi onako kako su je pali branitelji sanjali i zamišljali. Želimo graditi grad ugodnog življenja, grad u kojem će svi njegovi građani biti jednaki pred zakonom i imati jednake šanse. Ako uspijemo izgraditi takav grad i takvu zemlju, onda se nadam da ćemo makar djelić vaše boli uspjeti ublažiti – kazao je gradonačelnik Puljak.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
2
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

1 KOMENTAR

  1. SUOSJEČAM,POŠTOVANE MAJKE ISTO TUGU I BOL DA SU VAŠI SINOVI ,MNOGI MALADI LJUDI DALI SVOJ ŽIVOT U DOGOVOLRENOM RATU ,KOJI JE ISKLJUČIVO IMAO VJERSKO-KATOLIČKO-ZLOČINAČKO-PLJAČKAŠKI KARAKTER, KOJEG JE PREDVODIO JEDAN NEOTESANI DRIPAC KATOLIČKIH PREDTRASUDA ZLOČINAC ,TUĐMAN ,I NARAVNO ODMAH UPREGNUT U NACISTIČKE ARŠINE. PA DRAGE I POŠTOVANE MAJKE ,KAKO U UVODU REKOH,OSJEČAM SE I SAM KAO GRAĐANIN PREVRENIM ,I TO ONAKO KATOLIČKI ,GRUBO ,ZLOČINAČKO -KRŠČANSKI KAO I UVIJEK KADA SE PROIZVODE NEKI SUKOBI NTERESA ,UVIJEK SU KATOLIČKOG KARAKTERA ,ALI MU NADJENUŠE IME ,DOMOVINSKI ILI OSLOBODILAČKI ,ALI JE UIJEK KROZ POVIJEST ,TE SUKOBE KREIRAO KRŠČANSKI INTERESE ,JER JE TO ORGANIZACIJA KOJU JE I SAM PAPA U OSTAVCI,BENEDIKT XVI-TI IMENOVAO NASILINIČKO-PLJAČKAŠKO-ZGRTAČKOM OVOZEMALJSKIH VREDNOSTI , A ONE SE OSTAVRUJU SAMO NASILJEM ,ŠTO ĆE REĆI RATOVINMA PA JE I OVAJ RAT BIO KRŠČANSKO-KALSNO-KASTINSKO-PLJAČKAŠKI-

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime