OBJAVLJENI SVI DETALJI Evo što morate imati ako želite na Sinjsku Alku

Poznati su svi detalji, evo što morate imati

Ovogodišnja 306. Sinjska alka odvija se uz dopuštenje Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske u skladu sa sljedećim epidemiološkim okvirom:


  • – Svi sudionici alkarskih svečanosti (Bara, Čoja, Alka), organizatori, službe koje sudjeluju u manifestaciji i gledatelji trebaju imati EU digitalne COVID potvrde ili negativan nalaz brzoga antigenskog testa star do 48 sati ili negativan nalaz PCR testa star do 72 sata. Na ulazu na trkalište gledatelji će uz ulaznicu i gore spomenuto trebati predočiti i identifikacijski dokument.
  • – Djeca do 12 godina nisu obvezna zadovoljiti spomenute mjere.
  • – Punktovi za brzo antigensko testiranje bit će organizirani na sljedećim lokacijama:

1. punkt – prostorije Viteškoga alkarskog društva Sinj, Šetalište Alojzija Stepinca 2, Sinj (ispod crkve)

2. punkt – Dom mladih, Ulica alaj-čauša Frane Bareze Šore 1, Sinj

3. punkt – Osnovna škola fra Pavla Vučkovića, Alkarsko trkalište bb, Sinj Cijena testova na ovim punktovima je 70,00 kn.

4. punkt – Stadion Nogometnog kluba Junak, Put Šumarije 16, Sinj – punkt Nastavnoga zavoda za javno zdravstvo Splitsko-dalmatinske županije – cijena testiranja 100,00 kn.

Reduciran je broj gledatelja

Radno vrijeme punktova je u petak 6. i subotu 7. kolovoza 2021. od 9 do 18 sati, te nedjelju 8. kolovoza 2021. od 9 do 16 sati.


S obzirom na to da se 306. alkarske svečanosti odvijaju u skladu s odobrenim epidemiološkim okvirom, reduciran je broj gledatelja, tako da je kapacitet tribina sveden na 2500 sjedećih mjesta, piše Index.

U skladu s tim odredbama održat će se Bara, Čoja i Alka. Ulaznice za Baru i Čoju su besplatne i moći će se preuzeti u predvorju Muzeja Sinjske alke od srijede, 4. do petka 6. kolovoza 2021. od 9 do 19 sati i u subotu, 7. kolovoza 2021. od 9 do 17 sati, najviše pet po osobi.Ulaznice nisu numerirane, ali su označene po sektorima pa se gledatelji mole da se toga pridržavaju. Obavijest o mogućoj prodaji ulaznica za Alku uputit će se 5. kolovoza 2021., nakon analize liste sponzora i gostiju.

Moja reakcija na članak je...
Vau
3
Haha
1
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
1
Molim?
3

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime