Suniti Hindić-Bošnjaković (21), osumnjičenoj za ubojstvo Nine Ivankovića (55), vlasnika motela Villa Ivanković, u mjestu Buna kraj Mostara, određen je jednomjesečni pritvor.

Obrana se, piše Dnevni avaz, protivila pritvoru pod izgovorom da optužena nema kamo pobjeći jer su joj slomljene obje noge. No, sudac je uvažio prijedlog tužitelja da joj se odredi pritvor jer je optužena u prošlosti često mijenjala adresu pa postoji realna opasnost od bijega.

Nije mogla skočiti u rijeku

Djevojka je, kako je utvrđeno u bolnici u Mostaru, dobila lomove kostiju oba stopala. Iako je istražiteljima kazala da je skočila s trećeg kata motela nakon što je shvatila da je ubila Ivankovića, i to u rijeku Bunu, oni su u to odmah posumnjali, s obzirom na to da je objekt od rijeke dijeli dvoetažna terasa.

Prema preliminarnim rezultatima istrage, Hindić-Bošnjaković, kada se odlučila na bijeg, najvjerojatnije je skočila sa zida uz Villu, gdje su nađeni njene štikle i tragovi krvi.

U policiji je, kako se ranije pisalo, navodno kazala da nije imala namjeru usmrtiti Ivankovića te da je za sve bio kriv “splet nesretnih okolnosti”.

 Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime