“NLO pojava na dnu presušenog Modrog jezera u Imotskom”

"Sve se događalo pod okriljem noći s nedjelje na ponedjeljak. Dok su stanovnici mirno i nesmetano spavali, dobili su neočekivani posjet", kaže nam čitatelj iz Imotskog


U rujnu i listopadu nekoliko puta smo pisali o presušenom Modrom jezeru u Imotskom. Pojava je to koja se ne događa svake godine i koja je povezana s višemjesečnom sušom u Dalmaciji, ali i susjednoj Hercegovini.


SPEKTAKL NA DNU PRESUŠENOG MODROG JEZERA 15. put snage odmjerili Vilenjaci i Vukodlaci

Kiše su konačno stigle ovog listopada i voda se pojavila iz izvora u Modrom jezeru. No dok ne prekrije cijelo dno, jučer su se na još uvijek suhom dijelu jezerskog dna pojavili čudni znakovi.

“NLO pojava na dnu Modrog jezera u Imotskom, pod okriljem noći s nedjelje na ponedjeljak. Dok su stanovnici mirno i nesmetano spavali, dobili su neočekivani posjet.
Očito su čuli za ljepote imotskih jezera i u drugoj galaksiji pa su nas došli posjetiti i ostavili pozdrav na dnu presušenog Modrog Jezera”, javlja nam čitatelj iz Imotskog.

Naravno, radi se o šali, no napraviti ovo malo umjetničko djelo na dnu presušenog jezera uopće nije bila šala. Pogledajte…

Moja reakcija na članak je...
Vau
20
Haha
31
Hagić
6
Hmmm
8
Plač
2
Grrr
1
Molim?
7

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime