Jučer je pronađeno i zaplijenjeno više vrsta droge na području Policijske uprave splitsko-dalmatinske. U akcijama pronalaska i zapljene uz policijske službenike policijskih postaja sudjelovali su i policijski službenici Službe kriminaliteta droga. Naime, policijski službenici Postaje granične policije Trilj u suradnji s policijskim službenicima Službe kriminaliteta droga proveli su kriminalističko istraživanje nad 37-godišnjakom. U sklopu istraživanja obavljena je pretraga doma i drugih prostorija koje koristi na širem vrličkom području te je pronađeno i oduzeto 84 g i 98 stabljika marihuane.

Nadalje, jučer su policijski službenici Službe kriminaliteta, također na širem području Vrlike, obavili pretragu doma i drugih prostorija koje koristi 52-godišnjak.  Pronašli su i oduzeli 28 stabljika marihuane.

U Makarskoj su policijski službenici Policijske postaje Makarska također proveli kriminalističko istraživanje nad 36-godišnjakom. U sklopu istraživanja obavljena je pretraga doma i drugih prostorija koje spomenuti koristi kada je pronađeno 92 g kokaina, 75 g heroina i dvije digitalne vage.

Nakon dovršenog istraživanja sva trojica su predana pritvorskom nadzorniku.