Potraga za Jerryjem traje još od petka i kao da se radi o nekom odmetniku s Divljeg zapada, u utorak će se u akciju uključiti i nove snage kako bi pronašli bika.

Jerryja tako od danas traže i iz zraka. Naime, u akciju se od jutra uključio dron koji je opremljen infracrvenim zrakama kako bi ga lakše otkrili u brdima iznad Kaštela.

– Spremamo se upravo, zasad nas je par, dron ide uskoro u zraka – rekao je za 24 sata Ivan Božić, vlasnik bika koji je u petak pobjegao iz klaonice.

Kakav dron?

– S infracrvenim zrakama! – spremno nam je odgovorio

Bi li on trebao naći Jerryja?– Mora ga pronaći! – zaključio je vlasnik.

– Sve je službeno, sve je po papirima, jučer bi mi još digli dron, ali nismo stigli na vrijeme ispuniti papire za dozvolu. Sad sve imamo, u potragu krećemo s područja gdje je zadnji put viđen. Idemo u brdo, tamo ima jedan veliki maslinik, tamo bi mogao biti – kaže Božić.

Podsjetimo, potraga u ponedjeljak nije urodila plodom. Čak su ga pokušali namamiti i ‘jeftinim’ trikovima, ali očito je Jerry bio mudriji. Doveli su nekoliko krava do mjesta gdje je viđen, svezali ih u nadi da će doći do njih, međutim bez uspjeha.

Što kad ga ulove?

– Iz Like uzimamo meso za naše potrebe i svi ti mali OPG-ovi su ponudili da završi kod njih na čuvanju. Da se ne zakolje. Bit će na slobodi – rekao je Božić.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime