Nipplepeople po prvi put na S.A.R.S. festivalu u Sinju

Frka po prvi puta u Sinju

S.A.R.S. Music and beer festival čije će se 16. izdanje održati od 20. do 22. srpnja na jedinstvenoj lokaciji bivše vojarne Ivaniša Nelipića u Sinju, objavio je danas ime drugog glazbenog headlinera.


Organizatori iz udruge S.K.U.P. (Sinjski kulturni urbani pokret) objavili su kako će na festivalu prvi put zasvirati hrvatska glazbena senzacija Nipplepeople!

Tajanstvena elektropop senzacija

Nipplepeople je hrvatska elektropop grupa koja je osnovana 2008. godine. Grupu čini maskirani dvojac, nepoznatog identiteta. Prepoznatljivi su što na svakom nastupu koriste maske i kostime za svoj performans. Maskirani dvojac slobodno može 2017. godinu proglasiti svojom. Obrada davnog hita Zdenke Kovačiček ‘Frka’ jedan je od najuspješnijih pjesama sezone zahvaljujući kojem su našli put do radijskog etera, kako onog mainstream, tako i alternativnog, ali i do brojnih klubova i festivala po regiji. Da je publici dovoljna samo njihova glazba, potvrđuju redovito rasprodani koncerti.

Imena novih bendova koji će nastupati na platou Vojarne organizatori će objavljivati svake druge nedjelje na Facebook stranici S.A.R.S. music and beer festivala.


Festivalsku ulaznicu za S.A.R.S. Music and beer festival koja vrijedi sva tri dana po najnižoj cijeni od samo 65 možete kupiti preko Entrio sustava na sljedećoj adresi: http://bit.ly/2szp0Wu.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0