U Gradskoj upravi Grada Solina danas je održano druženje s novinarima. Gradonačelnik Dalibor Ninčević je iskazao zadovoljstvo proteklom godinom.

– Možemo reći da je ova godina bila početak realizacije mnogih infrastrukturnih projekata, koji će u mnogome podignuti kvalitetu življenja u našem gradu. Pri tome mislim na izgradnju dva velika dječja centra vrijednosti 30 milijuna kuna koje financiramo vlastitim sredstvima kako bi sva naša djeca dobila mjesto u vrtićima. Provodi se niz mjera i programa kako bi zadržali poziciju najmlađeg grada u Hrvatskoj. Nisam do kraja zadovoljan brzinom reakcije gradskih službi na male stvari koje ljude itekako zanimaju, kao što su rupe na cesti ili kvarovi na javnoj rasvjeti, a na tome ćemo svakako raditi u idućoj godini – poručio je Ninčević.

Na kraju je gradonačelnik čestitao građanima nadolazeće blagdane.

– Drage sugrađanke i sugrađani, godinu koja je na uzmaku možemo okarakterizirati kao vrlo uspješnu za naš grad. Koristim priliku svima vama mirne i sretne blagdane s puno uspjeha. Čestit Božić i sretna Nova godina – zaključio je Ninčević.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime