Nakon što je stravični događaj potresao Split te postao glavna tema javnosti, u našu redakciju je stigla lijepa priča čitateljice koja vraća vjeru u ljude i stanovnike grada pod Marjanom.

– Sinoć sam izgubila vozačku i ne bih to ni znala da mi se jutros nije javio Čovjek po imenu Hrvoje Benussi i rekao da ju je pronašao te dogovorio preuzimanje.

Eh, to Čovjek, pišem velikim slovom, jer se prvo potrudio da uopće dođe do mog broja mobitela (kompliciran posao), a drugo, u vozačkoj je bila izvjesna količina novaca i to ne mala koja me je također čekala s mojom vozačkom.

Na bilo kakvo inzistiranje na nagradi, On nije htio niti pomisliti, doslovno je “pobjegao”. I što reći?! Ovim putem mu se i javno, još jednom, zahvaljujem na pronađenom i vraćenom, a zahvaljujem se i na dokazu da ima još Ljudi u ovom našem Splitu! – napisala je.1 KOMENTAR

  1. SRETNA NOVA GODINA SVIMA PROCITAJTE OVE KORISNE INFORMACIJE ZA GODINU 2020. KAKO DOSTAVITI ZAJAM PO JEDNOSTAVNOM PORUKU.
    Zovem se Marie Alice, samohrana sam majka 3 djece i takoder sam medicinska sestra u Zagrebu. Ovo je moja prica u 2019. godini, prevarili su me neki zajmodavci, svejer sam tražio kredit dok konacno nisam upoznao ovu lijepu ženu koja mi je pomogla da dobijem internetsku zajam. Ovo je opipljivo svjedocanstvo kako sam primio kredit od 60,000 eura uz kamatnu stopu od 2%. Receno mi je da je zajmodavac i žena kojoj vjerujem, pa sam odlucio kontaktirati s njom i ona mi je pružila priliku da podnesem zahtjev za kredit od njene tvrtke koji sam lako dobio, ali objašnjenje je da sam dobro zaradio kredit zdravlje i s manje stresa. Ako vas zanima zajam, možete joj se obratiti putem e-maila: (vladimirafinancialinvestment@gmail.com) (WhatsApp: +16014560144)

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime