Izmet kućnih ljubimaca na javnim površinama velik je komunalni problem velikog broja naših gradova, pa tako i Splita. Naš čitatelj upozorava na još jedan problem koji posebno dolazi do izražaja kod stabilnog vremena.

“Nije riječ o ulju iz automobila, već o mokraći pasa. Tijekom svakog iole sušnijeg razdoblja, ovakav je prizor na nogostupu u Velebitskoj uobičajen.

Naravno da ne mrzim životinje, ali mi nije gušt hodati po njihovim izlučevinama, koje na ovom dijelu jednostavno ne možeš izbjeći ugaziti.

Znate kako to ide; jedan pas krene, drugi nanjuši, i kako to već u njihovom svijetu ide, dobijemo slapove pasjeg urina” – požalio se naš čitatelj.

Da su prizori nisu ugodni, svjedoče fotografije iz Velebitske ulice:4 KOMENTARI

  1. Štovanog čitatelja očito ne smeta što živi u faveli bez pločnika, parkova, sportskih terena, javnog prijevoza, s autima koji su parkirani protiv svih pravila pa vidimo i bez tablica, sa smećem po cesti i oko kontejnera.
    Potoci pseće mokraće su logična dekoracija na ukupan izgled kvarta i u potpunoj harmoniji s istim.
    Pozdrav iz favele Žnjan 🙂 Uživaj opću nemoć.

  2. SRETNA NOVA GODINA SVIMA PROCITAJTE OVE KORISNE INFORMACIJE ZA GODINU 2020. KAKO DOSTAVITI ZAJAM PO JEDNOSTAVNOM PORUKU.
    Zovem se Marie Alice, samohrana sam majka 3 djece i takoder sam medicinska sestra u Zagrebu. Ovo je moja prica u 2019. godini, prevarili su me neki zajmodavci, svejer sam tražio kredit dok konacno nisam upoznao ovu lijepu ženu koja mi je pomogla da dobijem internetsku zajam. Ovo je opipljivo svjedocanstvo kako sam primio kredit od 60,000 eura uz kamatnu stopu od 2%. Receno mi je da je zajmodavac i žena kojoj vjerujem, pa sam odlucio kontaktirati s njom i ona mi je pružila priliku da podnesem zahtjev za kredit od njene tvrtke koji sam lako dobio, ali objašnjenje je da sam dobro zaradio kredit zdravlje i s manje stresa. Ako vas zanima zajam, možete joj se obratiti putem e-maila: (vladimirafinancialinvestment@gmail.com) (WhatsApp: +16014560144)

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime