Popularni varaždinski pjevač zabavne glazbe Nenad Kumrić Charlie uz pratnju klape Kampanel snimio je obradu poznate Oliverove hit pjesme „Zbogom ostaj ljubavi”,  s kojom polako osvaja top liste radijskih postaja. Na ovaj način pokazao je da kontinentalni i dalmatinski dio Lijepe naše, kada udruži snage, besprijekorno funkcionira i ostvaruje lijepe rezultate. Kada se smiri cijela ova situacija s epidemijom korona virusa, popularni Charlie najavljuje koncerte na obali, otocima i njemu privlačnoj cijeloj Dalmaciji.

kumric

Podsjetimo, Kumrić se glazbom bavi dugi niz godina, a njegove pjesme na You tubeu imaju više od pola milijuna pregleda. Prije desetak godina svirao je u grupi Ritmo Locco, da bi potom oformio Tequila band, s kojim je dva puta nastupao na Hrvatskom Radijskom festivalu. U međuvremenu je snimio i nekoliko autorskih CD-ova.

Među ostalim, organizator je i idejni začetnik festivala “Djeca pjevaju”, predsjednik Udruge Festival i Karate kluba Ippon iz Varaždina, a uz autorski rad i glazbene nastupe direktor je marketinške agencije Tin-marketing iz Varaždina. Budući da je matičar, sve brakove u novom RTL-ovu showu i velikom sociološkom eksperimentu ‘Brak na prvu’ sklopio je upravo on.

“Zbogom ostaj ljubavi” u izvedbi popularnog Varaždinca i klape Kampanel poslušajte ovdje:Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime