Tony Cetinski nastupit će u najboljem splitskom klubu sljedećeg petka 23. studenog. Popularni pjevač nakon više od dvije godine ponovno je u Splitu, a nakon prepune Spaladium Arene odabrao je Central za svoj povratak u grad pod Marjanom. Trideset godina karijere obilježene bezbrojnim hitovima, bolje rečeno evergreenovima, zalog su vrhunske koncertne večeri u Centralu.

Tony Cetinski prvi je u nizu iznenađenja kojeg marljiva ekipa Centrala priprema za svoje vjerne goste i svojevrstan poklon Splićanima. Jedinstveni velemajstor, pjevač koji s lakoćom vlada pozornicom, uvijek vedri i nasmijani Tony Cetinski, poziva sve Splićane na ovaj ekskluzivni koncert koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Nema sumnje kako će Central biti pretijesan za sve one željne nastupa svog omiljenog pjevača, jer Tony se svojim poznatim šarmom te odličnim humorom, na svoj prepoznatljiv način lako povezuje s publikom stvarajući posebnu atmosferu i nezaboravne glazbene trenutke.

Broj ulaznica za ovaj ekskluzivni intimni koncert je limitiran, a priliku da svoj vrijedni komad papira nabavite po cijeni od 130 HRK imate još danas. Zbog iskazanog interesa fanova, klub Central svoju blagajnu otvorit će i danas od 13 do 15 te od 19 do 21 sat, a cijena preostalih ulaznica koje možete kupiti od ponedjeljka, iznosit će 150 HRK. Broj za VIP rezervacije i informacije o eventu je 091 3323 234, a vrata kluba u petak otvorit će se pola sata prije ponoći.

Dalmacija Danas u suradnji s klubom Central vodi dvoje sretnika na ovaj glazbeni spektakl, a sve što trebate učiniti je označiti koga bi poveli sa sobom i to na Facebook stranici našeg portala.
Imena dobitnika objavit ćemo na dan koncerta 23. studenog. Sretno!


Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime