Na prilaznim cestama prema punktovima na ulazu Grada Split jučer su tokom cijelog dana bile gužve koje su se nastavile i jutros. Vozi se usporeno i u kolonama.

Probleme stvaraju i vozači koji ne posjeduju valjane propusnice. U srijedu, prvog dana uvođenja ove mjere, s ulaza u gradove na području Splitsko-dalmatinske županije vraćeno je oko 60 vozača.

– Jučer smo vratili oko 60 vozača koji nisu nisu zadovoljavali uvjete da budu pušteni u gradove na području naše županije. Za te osobe tijekom kontrole je utvrđeno da nemaju potvrde i ne ispunjavaju uvjete i nismo ih propustili u gradove ispred kojih su oni došli – kazali su nam iz splitske policije.

Iz policije također apeliraju na građane da poštuju zabranu napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka. Za one koji se kreću iz grada u grad poručuju:

“Molimo građane da prilazeći punktu pripreme osobnu iskaznicu i propusnicu, te da je pokažu policijskom službeniku kako bi ubrzali dinamiku nadzora i kontrole i smanjili vrijeme čekanja na punktovima. Molimo građane za strpljene i da prate upute policijskih službenika.”

 Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime