Podijelite

Proljeće je vrijeme detoksikacije i čišćenja organizma, kad nam nakon teške zimske hrane prija laganija ‘spiza’, puno voća, povrća, ribe i mesa. A subota je već tradicionalno dan za spizu, obiteljsko okupljanje, kuhanje i fina jela. Zato su u Jokeru odlučili subotnju spizu začiniti jednim zanimljivim kulinarskim događanjem, koje će približili zdravu prehranu i donijeti malo inspiracije za gurmanske vikend dileme.

Jokerova fina kužina, naziv je novog gatro projekta Joker centra. Radi se kulinarskim radionicama zdrave hrane koja će u subotnjem jutarnjem terminu približiti različite koncepte zdrave prehrane. Tako je ove subote na prvoj Jokerovoj finoj kužini predstavljen koncept prehrane Fit Food to Go Fitness centra Joker.

Fit Food to Go je koncept zdrave prehrane namijenjen ljudima koji imaju problema s poremećajem prehrane, dijabetesom, Chronovom bolesti, s viškom kilograma ili pak ljudima koji se samo žele hraniti zdravo, a time i osjećati se bolje.

U trosatnoj kulinarskoj radionici pod vodstvom chefa Ivana Romca i voditeljskom palicom Sandre Barčot, posjetitelji su mogli degustirati različita nutritivno izbalansirana  Fit Food to Go jela – od smoothiea od cikle, juhe od tikvice, ribljeg burgera, do zdravog deserta od avokada. Idejni začetnik ovog koncepta, Joško Bašić, pružio je posjetiteljima korisne savjete, a događaju se pridružila i Rafaela Gotovac, međunarodna prvakinja wellness fitnessa 2018. godine.

Iduća fina kužina zakazana je za subotu 26. svibnja (subota), a donosi temu gluten free prehrane.Podijelite

Komentiraj

Napišite komentar

* Obvezno potvrditi GDPR

*

Slažem se

Upišite svoje ime