Dugo godina traje prijateljstvo između Kaštela i Kiseljaka, a ove godine u sklopu svojih predbožićnih događanja, ugostili su i Amatersko kazalište Moreta iz Kaštela.

Predstava ”Sve naše beside” odigrana je u prepunom Hrvatskom domu koji su ove amatere nagradili velikim pljeskom. Na kraju večeri, domaćin g. Ivo Miro Jović zahvalio se ovim kaštelanskim amaterskim glumcima i njihovoj redateljici i spisateljici teksta gđi Mariji Meri Bradarić.

Kaštelanske Morete su pune hvale i lijepih riječi za svoje domaćine koji su ih poveli i u razgledavanje Kiseljaka, a uz to se prisjetivši kako je započelo jedno lijepo prijateljstvo između Kaštela i Kiseljaka, a po svemu sudeći koje će se i dalje nastaviti njegovati. Amatersko kazalište ”Moreta” ovaj humoristični dramolet je već izvodilo dva puta na Kaštelanskom kulturnom ljetu, u Trogiru te s tom istom predstavom nastupaju i 23.12. u Slatina u 18:00 sati.

Dramolet prikazuje kako život u našoj maloj dalmatinskoj kali uz malo ženskog i muškog kontreštavanja može biti lijep, opušten i ispunjen smijehom.

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime