NASMIJTE SE NA DAN ŽENA Za hit komediju ‘”Julijin balkon” traži se karta više

Ulaznice za splitsku izvedbu su u prodaji po cijeni od 70 kn na blagajni Lore, svaki dan od 15 do 19 sati, kao i online u sustavu croatia-tickets.com, a za hvarsku se mogu rezervirati na broj 091-795-7260 ili putem FB Amadeus events

Splitska premijera nove predstave Hit teatra ‘Julijin balkon‘, čiji glumački trio čine Ana Vilenica, Matea Elezović-Brdar i Mladen Kovačić, upriličit će se ovaj petak na Dan žena u dvorani Lora s početkom u 19:30. Budući da su prethodne dvije urnebesne komedije Hit teatra ‘Metoda za brak’ i ‘Vlaška posla’ više puta rasprodale gledalište Lore i oduševile Splićane i Splićanke, i ‘novopečena’ komedija koja se uhvatila u koštac s najslavnijim ljubavnim parom svih vremena, Romeom i Julijom, pobudila je veliko zanimanje među ljubiteljima dobrog kazališta, pa je broj ulaznica koje su još preostale u prodaji gotovo pri samom kraju.


Iako je predstava nastala prema ideji Matee Elezović Brdar, inspirirana je najizvođenijim svjetskim dramatičarem, Williamom Shakespearom, a autorsko-glumački trojac se humoristično poigrao ‘kazalištem u kazalištu’, te uz obilje duhovitih momenata u kojima se svi prepoznajemo, kao i lepršavom suigrom te zabavnim transformacijama, stvorio Romea i Juliju 21. stoljeća, i predstavu za sve generacije koja zadovoljava ukus i najzahtjevnije publike.

–  Neizmjerno me razveselilo da je naša nova predstava ‘Julijin balkon’ pobudila toliko zanimanje . Prvi put ćemo se s njome predstaviti splitskoj publici koja je uvijek dosad imala sjajne reakcije na naše komedije. Budući da je baš u petak i Dan žena, koji svakako treba lijepo obilježiti, ovo je idealna prilika da pripadnice ljepšeg spola izađu van i dobro se zabave. A uostalom, i naša se predstava, iako je prije svega humoristična, bavi vječnom temom ljubavi. Vidimo se uskoro u Lori – ne krije svoje oduševljenje Matea Elezović-Brdar.

Glumačka ekipa dan nakon Splita odlazi i u Hvar, pa će Hvarani imati priliku vidjeti ‘Julijin balkon’ u subotu, 9. ožujka, u 20 sati u galeriji Arsenal.

Ulaznice za splitsku izvedbu su u prodaji po cijeni od 70 kn na blagajni Lore, svaki dan od 15 do 19 sati, kao i online u sustavu croatia-tickets.com, a za hvarsku se mogu rezervirati na broj 091-795-7260 ili putem FB Amadeus events. 

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime