Naš Hajduk, Pokret otoka i Vatrogasci-Oni su naši Heroji u finalu izbora za najbolju kampanju u 2017. godini

Ušli su među osam najboljih

Drugu godinu zaredom, u Hrvatskoj se u organizaciji agencije Brodoto biraju “Najdobre kampanje”: najbolje kampanja koje za cilj imaju poboljšanje društva, a koje pokreću udruge, inicijative, zaklade, neprofitni mediji i druge neprofitne organizacije. Ove godine sponzor natjecanja je Vipnet i platforma Čini pravu stvar koji su za Najdobre kampanje iz 2017. pripremili vrijedne nagrade.


U prvoj fazi građani su nominirali prošlogodišnje kampanje koje su im se svidjele. Od pristiglih nominacija, stručni žiri odabrao je 16 polufinalista.

Nakon što je 6794 glasova za najdobru kampanju u 2017. konačna rang lista je ovdje. Svi polufinalisti su zaradili besplatnu kartu za drugi dan konferencije Impact 2018. Prvih osam timova ušlo je u finale te će pred publikom i stručnim žirijem predstavljati svoje kampanje i boriti se za vrijedne nagrade pod pokroviteljstvom platforme ČINI PRAVU STVAR. Čestitamo svima, a naročito finalistima: Pokret Otoka / Island Movement, Mreža mladih Hrvatske – Croatian Youth Network, Savez samostalnih sindikata Hrvatske, Udruga Pobjede, Naš Hajduk, Prijatelji životinja, WWF Adria, Greenpeace Hrvatska, Vatrogasci – Oni su naši Heroji, GOOD inicijativa.

Spomenimo još da je kampanja Udruge Naš Hajduk “Za sva vrimena” druga u polufinalu s 2364 glasova, Facebook stranica Vatrogasci – Oni su naši heroji dobila je 1241 glasova, dok je Pokret otoka s kampanjom “Čujete li svoje otoke, svoju obalu?” bila na šestom mjestu polufinalnog izbora s 1065 glasova.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0