Napušta Hrvatski sabor i vraća se u realni sektor

Potpredsjednik Mosta Miroslav Šimić u Saboru će najvjerojatnije ostati samo do kraja godine

Iako je prilikom ulaska u Hrvatski sabor dao otkaz na radno mjesto regionalnog voditelja u Krašu i najavio kako mu je cilj odraditi samo jedan saborski mandat, potpredsjednik Mosta Miroslav Šimić u Saboru će najvjerojatnije ostati samo do kraja godine. Naime, to je potvrdio i sam za naš list, a razlog tome je potpisivanje menadžerskog ugovora u realnom sektoru, i to ponovno konditorskoj industriji, piše Glas Slavonije.


– Ono što je sigurno je da sam do kraja godine u Saboru, a nakon toga počinjem raditi na novom radnom mjestu u Osijeku. Moj je cilj bio odraditi samo jedan saborski mandat, ali zbog budućih obveza na novom poslu, mislim da to neće biti moguće, jer ne želim ni jedan od ta dva posla raditi polovično. Tako da ću najvjerojatnije prekinuti saborski mandat. No, i dalje ću ostati potpredsjednik Mosta i maksimalno pomagati stranci – komentirao je Šimić.

No, iako kuloari tvrde da bi na njegovo mjesto u Saboru mogla zasjesti regionalna povjerenica Mosta, osječka odvjetnica Sanja Mišević, sam Šimić tvrdi kako još ne zna ime osobe koja će preuzeti njegov mandat.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0