NAPOKON DOBRE VIJESTI Nema opasnosti od poplave na potresom stradalom području, vodostaji u opadanju

Inače, zbog oštećenja savskih i kupskih nasipa uzrokovanih potresom, Hrvatske vode su 30. prosinca donijele odluku o uvođenju izvanrednih mjera obrane od poplava na zaštitnim vodnim građevinama


Nema opasnosti od poplave na sisačkom i petrinjskom području, vodostaji su od noćas u laganom opadanju i opadat će idućih dana, rekla je u subotu za HTV voditeljica ispostave Hrvatskih voda u Sisku Tatjana Dovranić Kardeš.


Službe Hrvatskih voda obišle su puknuća na nasipu uz Savu na sisačkom području kako bi se utvrdila šteta nastala u razornom potresu.

“Privremene sanacije će se raditi po prioritetima i kritičnostima svake pojedine dionice, a konačne sanacije nasipa će se raditi tek u povoljnijim vremenskim uvjetima nakon detaljnih istražnih radova i kvalitetnih tehničkih rješenja”, izvijestila je Dovranić Kardeš.

Inače, zbog oštećenja savskih i kupskih nasipa uzrokovanih potresom, Hrvatske vode su 30. prosinca donijele odluku o uvođenju izvanrednih mjera obrane od poplava na zaštitnim vodnim građevinama na području Sisačko-moslavačke županije, za potrebe nastavka pregleda nasipa i početka njihove sanacije.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime