Jednog od najpoznatijih hrvatskih nogometnih sudaca Ivana Bebeka sinoć je u Sinju u disko klubu napalo nekoliko osoba, najprije verbalno, a kasnije i fizički na parkingu ispred kluba, doznaje Index sport. Bebeku su prišli kada je napuštao disko klub i hodao prema automobilu. Pao je na pod, a napadači su pobjegli.

Ivan Bebek je nakon dobacivanja u klubu i verbalnih uvreda zatražio pomoć zaštitara. Tražio je da pripaze na njega i društvo, a nakon što je zaštitar stao pokraj njih, dobacivanja su prestala. Međutim, verbalni napadi na Bebeka nastavili su se kada je nogometni sudac izašao na parking ispred kluba. Tada mu je par osoba prišlo u neposrednu blizinu vrijeđajući ga. Kako neslužbeno doznaje Index, tada je došlo do fizičkog napada na suca iz Rijeke. Zaštitar koji ga je pratio zastao je, nastala je gužva, a Bebeka su napadači udarili s leđa. Nekoliko puta udarili su ga dok je bio na podu te pobjegli.

Index je zatražio komentar vlasnika diskoteke koji je upoznat s događajem, koji je kazao da je čuo “kako su sucu nešto dobacivali, neka djeca valjda”.

Bebek je sinoć sudio utakmicu Lokomotive i Hajduka na Poljudu. Trenutno nije dostupan za razgovor.