Splitska policija jutros je poslala novo priopćenje vezano uz napad na srpske vaterpoliste koji se dogodio 9. veljače ove godine.

“U odnosu na nastavak kriminalističkog istraživanja događaja od 09.veljače 2019.godine u Splitu na Obali Hrvatskog narodnog preporoda, jučer je dovršeno kriminalističko istraživanje nad još jednom osobom, 21-godišnjim hrvatskim državljaninom.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je postojanje osnovane sumnje da je 21-godišnjak, zajednički i prema prethodnom dogovoru s dva 25-godišnjaka i 23-godišnjakom, koji su ranije kriminalistički obrađeni i kazneno prijavljeni, 09.veljače sudjelovao u fizičkom napadu na tri strana državljanina, igrača vaterpolo kluba.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja 21-godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku zbog postojanja osnovane sumnje da je 09. veljače 2019.godine iz mržnje počinio kaznena djela teške tjelesne ozljede u pokušaju i razbojništva”, ističe splitska policija.

Radi se o 21-godišnjem Solinjaninu koji je četvrta osoba koja se sumnjiči za napad na vaterpoliste, a za petom se još traga.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime