Podijelite

Splitska policija jutros je poslala novo priopćenje vezano uz napad na srpske vaterpoliste koji se dogodio 9. veljače ove godine.

“U odnosu na nastavak kriminalističkog istraživanja događaja od 09.veljače 2019.godine u Splitu na Obali Hrvatskog narodnog preporoda, jučer je dovršeno kriminalističko istraživanje nad još jednom osobom, 21-godišnjim hrvatskim državljaninom.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je postojanje osnovane sumnje da je 21-godišnjak, zajednički i prema prethodnom dogovoru s dva 25-godišnjaka i 23-godišnjakom, koji su ranije kriminalistički obrađeni i kazneno prijavljeni, 09.veljače sudjelovao u fizičkom napadu na tri strana državljanina, igrača vaterpolo kluba.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja 21-godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku zbog postojanja osnovane sumnje da je 09. veljače 2019.godine iz mržnje počinio kaznena djela teške tjelesne ozljede u pokušaju i razbojništva”, ističe splitska policija.

Radi se o 21-godišnjem Solinjaninu koji je četvrta osoba koja se sumnjiči za napad na vaterpoliste, a za petom se još traga.Podijelite

Komentiraj

Napišite komentar

* Obvezno potvrditi GDPR

*

Slažem se

Upišite svoje ime